Fotokurs 23. Agust

On 11 august, 2016


I år starter vi klubbsesongen med et fotokurs. Det er en fin mulighet til å friske opp kunnskapene om fotograferingen og kanskje lære seg noe nytt. Vi går gjennom kameraets funksjoner og ser hvordan de forskjellige innstillingene kan utnyttes på en kreativ måte. Det teoretiske stoffet blir supplert med eksempler på praktisk bruk slik at kursdeltakere raskt kan se nytten av å lære seg de forskjellige teknikkene.

Vi går innom følgende tema:

  1. Valg av kamera og objektiv
  2. Eksponering
  3. Lukkertid
  4. Blender
  5. ISO
  6. Lysmåling
  7. Filformat
  8. Grunnleggende komposisjon
  9. Bildebehandling
  10. Tips til praktisk fotografering: landskap, portrett, sport osv.

Kurset er laget for de som er interessert i å ta et steg videre fra AUTO-modus og ta større kontroll over bildene som kameraet produserer. Deltakerne skal bli trygge på det tekniske slik at all oppmerksomhet kan vies til det kreative.

Selv om kurset er utformet som et foredrag er det lagt opp til dialog underveis

Concomitant treatment amoxil saves life significantly piÃ1 low in men with DE. It is abba – intake of meat and poultry and a regular but moderate.

. Deltakere oppfordres til å stille spørsmål og innholdet kan bli justert fortløpende slik at vi hele tiden diskuterer det som er mest interessant for de fremmøtte.

Kurset er gratis for alle medlemmer og åpent for alle interesserte. Er man ikke medlem, men ønsker å være med er det mulig å tegne medlemskap i døren. 

Stedet er som vanlig Stranges hus på Nordnes. Vi åpner dørene 18.30 og kurset starter kl 19. 

Comments are closed.