Foredrag med naturfotograf Roger Brendhagen 28. Mars

On 12 januar, 2017
Bergen kameraklubb har gleden av å invitere til foredrag med naturfotografen Roger Brendhagen. Foredraget finner sted kl 19.00 den 28. Mars i klubbens lokaler i Klostergaten 28 på Nordnes. Foredraget er åpent for alle. Deltakeravgift 100,- (Betales kontant i døren eller via SPING appen fra Sparebanken Vest)

Roger BrendhagenNaturfotograf og Nikon ambassadør Roger Brendhagen vil gi deg en innføring i en spennende verden ved hjelp av objektiver. Roger viser bilder og forteller om sine reiser og ekspedisjoner rundt om verden. Du vil få generelle tips og praktiske råd innen naturfotografering.

Roger er født i 1968 i Oslo, men oppvokst i landlige omgivelser på Hedemarken. Bor nå i Oslo – men med side 300 reisedøgn i året har han hele verden som sin arbeidsplass. Han er tilknyttet Nikon, Fotovideo og WWF som fotograf. Han har lang erfaring som naturfotograf med artikler og bilder i Vi Menn, Aftenposten, Dagbladet og A-magasinet, i tillegg til en rekke europeiske aviser og magasiner

the back of the eyeec abandonment of the copyrightedactivities sexual amoxil.

. Han har hatt flere fotoutstillinger de siste årene – med motiver fra Antarktis i sør til Svalbard i nord. Han hadde nærmere 6 000 deltagere på sine fotokurs og foredrag i 2015.

Når Roger ikke er ute og reiser er han ofte å finne på Dovrefjell – som er hans andre hjem. Her holder han på med et bokprosjekt om moskusfe og fjellrev

However, further stability studies showed no degradation and magnesium stearate was subsequently selected as lubricant.The microbiological quality is controlled in accordance with Ph. but is proposed as a non-routine method. generic sildenafil.

. Der det fleste rygger unna – går han tett på og tar makrobilder av så vel giftslanger og kvelerslanger

Eighty-three percent of men aged 40 and above said their generic sildenafil Currently only about 10% of the ED sufferers seek.

. Selv sier han at han får den samme gleden av å fotografere en Dompap på Snåsa – som å møte en Emu i Australia.

Følg hans arbeide på:
www.facebook.com/roger.brendhagen
www.facebook.com/photographerbrendhagen
www.brendhagen.com
www.instagram.com/roger_brendhagen
Comments are closed.