Hvorfor bli med i fotoklubb?

Tilgang på kunnskap og informasjon har aldri vært enklere enn nå. Youtube og sosiale media flommer over av tips og triks for gamle og nye fotografer. Det finnes også utallige grupper for bildekritikk og inspirasjon. Er det da noe poeng i å anstrenge seg til et fysisk møte med andre fotografer?

Ja! Det mener vi absolutt! Internett er fantastisk, men det er fortsatt noe helt eget med å møtes personlig. Uansett om du måtte ha hjelp med innstillinger på ditt nye kamera eller du vil ha tilbakemelding på et fotografi. Spesielt når det kommer til bildekritikk opplever vi at det er mye lettere å få til en god diskusjon rundt et bilde når vi sitter sammen i et rom.

I tillegg til bildediskusjon er det en del andre fotoaktiviteter vi gjør sammen. Alt for å lære nye ting, bli inspirert og få enda større glede av fotograferingen. Du kan lese mer om møtekveldene her.

Som medlem av Bergen Kameraklubb blir du også medlem av NSFF – Norsk selskap for fotografi. Det gir gode medlemsfordeler og anledning til å bli med i både norske og internasjonale fotokonkurranser.

Bli med så kan du prøve selv! Det er helt uforpliktende å bli med på et par møter for å se om det er noe for deg. Sjekk ut programmet for neste møtedato. Her finner du mer informasjon om Bergen Kameraklubb.