Våre møter

Klubbmøtene faller som oftest på andre og fjerde tirsdag i måneden.  Sjekk «Møteprogram» i menyen for oversikt over konkrete datoer og møteagenda.

Dørene åpnes kl ca 19.15 og fastsatt program starter kl 19.30.

Møtekveldene er klubbens hovedaktivitet.  De skal være et trivelig samlingspunkt for  for Bergens fotointeresserte. Møtene består som regel av en fastsatt del (bildediskusjon, foredrag osv.) og uformell prat. Det er selvsagt greit å ta med seg et bilde eller noe fotoutstyr som man ønsker å få vist frem til de andre medlemmene på et møte,  selv om det ikke passer til fastsatt program. Det blir alltid tid imellom innslagene.

Typiske møteaktiviteter:

Bildestafett – Et lag bestående av 2-3 medlemmer skal lage sin fotografiske tolkning av et gitt tema. 1-2 bilder per lagmedlemm. Det er opp til laget om de vil samarbeide om bildene eller jobbe hver for seg.  Bildene blir presentert på påfølgende møtekveld. Se eksempel her

Foredrag – holdes av en av medlemmene eller en ekstern foredragsholder. Kan være alt fra lengre bildevisning til teknikktips. Medlemmene oppfordres til å melde seg som foredragsholdere eller foreslå mulige foredragstema. Har du en norsk favoritt fotograf? Si ifra til styret, så kan vi kanskje invitere vedkommende til å snakke for oss!

«Mitt Bilde» – Et klubbmedlem får vise frem sine bilder. Det kan være bilder fra en reise eller med et spesielt tema. Kanskje du har lært en ny teknikk eller rett og slett vil vise dine favorittbilder. Si ifra hvor mange bilder du har lyst å vise og hvorvidt du ønsker en diskusjon i etterkant, så blir det lettere for styre å planlegge møtet. Typisk varighet 15-30 min.

Bildediskusjon – Alle medlemmene får ta med seg inntil 2 digitale bilder for felles bildediskusjon. Konstruktiv kritikk og gode tips til forbedring er en selvfølge.

«Kveldens Bilde» – en av konkurransene som er med på å kåre Årets fotograf i klubben. Alle medlemmer kan delta med 2 bilder per kveld. Bildene blir vist frem for skjult avstemning.

Innlevering til konkurranser – Medlemmene som ønsker å delta i NM i foto  må levere inn sine bilder til klubbens konkurranseansvarlig på dato nevnt i programmet.

Her kan du lese mer om de forskjellige konkurransene som finner sted på møtekveldene. 

Husk at styret  alltid setter  stor pris på alle innspill til mulig møteinnhold!

Bilde: Jan Ågotnes